Σύνδεση

Η  εταιρία μας "MARVEL LIMITED", δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών και αυτοματισμού ναυτιλίας από το1992.

Θέσαμε πρωταρχικό στόχο μας, την εξυπηρέτηση του πελάτη και την υψηλή ποιότητα στις παρερχόμενες υπηρεσίες μας.

Πετύχαμε τον στόχο μας καθώς εδραιωθήκαμε στην ελληνική αγορά, και το 2007, πιο ώριμοι και έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, επιλεχτήκαμε από την "Samsung Heavy Industries - Power & Control Systems Division" Κορέας, για την τεχνική υποστήριξη όλης της γκάμας των προϊόντων της η  οποία περιλαμβάνει :

-Voyage Data Recorders (V.D.R.).
-Alarm Monitoring Systems (A.M.S.).
-Navigation Equipment.

Έχουμε επίσης την πλήρη εξουσιοδότηση του κατασκευαστή για να πραγματοποιούμε την ετήσια επιθεώρηση των V.D.R. καθώς και να εκδίδουμε το σχετικό πιστοποιητικό. Για την συγκεκριμένη υπηρεσία, είμαστε επίσης πιστοποιημένοι και από τον νηογνώμονα “ABS”.

Το 2009 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για την εταιρία μας, μέσα στην οποία επιτύχαμε  δυο αποκλειστικές συνεργασίες με γερμανικούς οίκους για την διάθεση και επισκευή των προϊόντων τους.

Η πρώτη συνεργασία έγινε με την “NOVEGA” η οποία και κατασκευάζει μια υποβρύχια συσκευή εντοπισμού “BEACON” το “NOVEGA PT9 C-PROOF” όπου προσαρμόζετε στην κάψουλα του “V.D.R.”

Η δεύτερη έγινε με την “EPAK”  μια εταιρία κατασκευής πλήρως αυτόματων δορυφορικών κεραιών για κινητές εφαρμογές.

Το 2010 μας εμπιστεύτηκε την διανομή και συντήρηση των προϊόντων της η GME “Global Maritime Engineering” Κορεάτικη εταιρία η οποία κατασκευάζει :

- Hull Stress Monitoring System.
- Fiber Optic Hull Stress and Ice Load Monitoring System.
- Fiber Optic Towing Stress Monitoring System.
- Shaft Torque Meter.
- Ship Performance Monitoring System.
- Engine Performance Monitoring System (MIP Calculator).
- Reefer Container Monitoring System.

Το 2011 αναπτύξαμε συνεργασία με την “FURUNO", για την διανομή των προϊόντων της. Η εταιρία μας, σαν εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής, μπορεί και σας προσφέρει όλη την καινούργια γκάμα προϊόντων της Ιαπωνικής φίρμας σε συμφέρουσες τιμές, και βεβαίως όλα τα προϊόντα καλύπτονται, από την επίσημη εγγύηση της “FURUNO”.

Την ίδια χρονιά η “POLMAR S.R.L.”  δημοφιλής Ιταλική εταιρία κατασκευής πλήρης γκάμας Marine V.H.F. , U.H.F., C.B., καθώς και PMR-446,  μας εμπιστεύτηκε την διανομή και συντήρηση των προϊόντων της.

Το 2012 αναπτύξαμε συνεργασία με την “EATON", για την διανομή των προϊόντων U.P.S. marine type approved & standard type.

Σε καινούργια ιδιόκτητα γραφεία και σε ξεχωριστές υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις, με δυνατότητα λειτουργίας RADAR, VHF, INM C, VSAT, NAVTEX, κλπ. Επίσης στα εργαστήριά μας πραγματοποιούνται επισκευές off-board και έλεγχος μεταχειρισμένων συσκευών. . Τέλος, λειτουργεί ένα καινούργιο τμήμα με ανακατασκευασμένα και μεταχειρισμένα μηχανήματα (GYRO-COMPASS,RADAR, VHF ,INM-C, etc).     

Στα πλαίσια ανάπτυξής μας πετύχαμε πολλές συνεργασίες με εταιρίες του εξωτερικού, κατασκευαστικούς οίκους και συνεργασία με όλες τις ελληνικές αντιπροσωπείες μηχανημάτων .

H Marvel Limited είναι μέλος της «Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Θαλάσσης».

Mέλος του «Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκόμενων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών» .

Επίσης είμαστε πιστοποιημένoι για την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών  με το πρότυπο ISO 9001:2000 από τον BVQI, Certificate No. GR11746Q.

20 χρόνια στη διεθνή εμπορική ναυτιλία δεν σταματήσαμε ποτέ να θέτουμε υψηλούς στόχους και να αναβαθμίζουμε συνέχεια τις υπηρεσίες μας για την δική σας εξυπηρέτηση.